Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Hanne De Smedt start DS Vastgoed in Lebbeke

hanne de smedt uit lebbeke

Vastgoedmakelaar Hanne De Smedt realiseerde haar levenslange droom door vorige maand DS Vastgoed te openen.

“Ik ben trotse mama van twee zonen en woon samen met mijn rots in de branding, Pieter. Als rasechte Dendermondenaar beleefde ik mijn jeugdjaren in de mooie Ros Beiaardstad. Nadien zorgde de liefde ervoor dat ik verzeild raakte in Lebbeke”, vertelt Hanne.

“Na mijn studies Nederlands Engels bleef het commerciële aspect aan mij knagen en besloot ik om alsnog de vastgoedopleiding te volgen. In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de vastgoedwereld en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Na 9 jaar ervaring opgedaan te hebben, was het tijd om mijn droom te realiseren. Een eigen kantoor met een heel persoonlijke aanpak steunend op wederzijds vertrouwen.”

DS Vastgoed vind je in de Koning Albert I-straat 123 in Lebbeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van