Hanne De Smedt start DS Vastgoed in Lebbeke

hanne de smedt uit lebbeke

Vastgoedmakelaar Hanne De Smedt realiseerde haar levenslange droom door vorige maand DS Vastgoed te openen.

“Ik ben trotse mama van twee zonen en woon samen met mijn rots in de branding, Pieter. Als rasechte Dendermondenaar beleefde ik mijn jeugdjaren in de mooie Ros Beiaardstad. Nadien zorgde de liefde ervoor dat ik verzeild raakte in Lebbeke”, vertelt Hanne.

“Na mijn studies Nederlands Engels bleef het commerciële aspect aan mij knagen en besloot ik om alsnog de vastgoedopleiding te volgen. In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de vastgoedwereld en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Na 9 jaar ervaring opgedaan te hebben, was het tijd om mijn droom te realiseren. Een eigen kantoor met een heel persoonlijke aanpak steunend op wederzijds vertrouwen.”

DS Vastgoed vind je in de Koning Albert I-straat 123 in Lebbeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond