Zoek

Ros Beiaardommegang gaat voorlopig door zoals gepland

Ros Beiaard

De stad bevestigde op 20 maart dat de voorbereiding van de Ros Beiaardommegang wordt voortgezet ondanks de uitbraak van het coronavirus.

“Zowel de wagenbouwers, het Ros Beiaardsecretariaat, de ondersteunende diensten en verschillende leveranciers zitten nog op schema om van de Ros Beiaardommegang een groots evenement te maken”, klinkt het.

“Uiteraard met inachtneming van de diverse maatregelen die door de overheid zijn getroffen. Zo wordt er maximaal ingezet op telewerk. Op het creëren van een veilige werkomgeving, waarin de regels rond ‘social distancing’ en hygiëne kunnen worden gerespecteerd.”

“Indien er in de komende dagen of weken zou blijken dat uitstel – geen afstel – toch onvermijdelijk is, zal hierover uiteraard breed gecommuniceerd worden. Het algemeen belang van de bevolking en de veiligheid van de medewerkers en vele figuranten zullen altijd voorop staan”, aldus nog de stad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van