Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Gratis parkeren in betalende en blauwe zones tot einde coronacrisis

parkeerbeheer

Afgelopen maandag besliste het schepencollege “om parkeren op de betalende parkeerzones in de stad gratis te maken”. De maatregel loopt “tot wanneer alle winkels opnieuw mogen openen”.

“Ook parkeren in de blauwe zone kan tijdelijk zonder parkeerschijf. Momenteel geven betaalapps nog geen melding. Hoewel tijdelijk geen parkeergeld moet betaald worden, vragen we met aandrang om reglementair te blijven parkeren. Wie wildparkeert, riskeert een boete”, aldus het bestuur.

De Parkeerwinkel Dendermonde is gesloten voor het publiek. Voor informatie en aanvragen kunnen burgers terecht op be.streeteo.com. Telefonisch is de Parkeerwinkel bereikbaar op maandag van 9 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.00 uur; dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur en woensdag van 9 tot 19 uur. (voorlopig niet meer op zaterdag).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van