Geen Editie in april wegens coronacrisis

0

De maatregelen om de verdere doorbraak van het coronavirus af te remmen, is onder meer ook voor de lokale economie een zware beproeving. Het is echter vanzelfsprekend dat de gezondheid en veiligheid van iedereen absolute voorrang krijgt.

Voor Editie Dendermonde betekent deze coronacrisis dat voor de eerste keer in meer dan vijftien jaar een nummer niet verschijnt. Het magazine dat volgende maand zou verspreid worden in Dendermonde en Lebbeke wordt geschrapt. Adverteerders brengen we hiervan nog persoonlijk op de hoogte.

Het plan is om zoveel mogelijk nieuws uit Dendermonde online te publiceren. Heb je zelf nieuws stuur dan a.u.b. een e-mail naar redactie@editie.net.

Team Editie wenst iedereen sterkte de komende dagen en weken. Keep safe!
#shoplocal