Bad vervangen door douche met Aquabox

0

Denk je eraan om je oude bad te vervangen door een douche, dan biedt Aquabox jou een betaalbare oplossing op maat. De belangrijkste troef van Aquabox is dat de douche volledig op maat wordt gemaakt. Dus geen geknoei met extra plamuur- of timmerwerk. Elke douche wordt precies op maat gemaakt, geleverd en geïnstalleerd.

De nieuwe douche wordt bovendien op één dag geplaatst. Wat betekent dat je al de dag erna kan genieten van een heerlijke, warme douche.

Aquabox laat je verder kiezen uit drie verschillende type douches met elk hun eigen afwerking. Op de website van Aquabox kan je alvast berekenen wat het vervangen van je bad door een nieuwe douche kost. Voor meer informatie kan je ook terecht op het nummer 0800 63 464.

In de regio Dendermonde wordt Aquabox verdeeld door Aquazone op de Oude Vest in Dendermonde.