Land Rover Szrek blijft bereikbaar

Land Rover Szrek

“Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te garanderen, werken wij vanaf heden met een minimumbezetting. Ons sales- en serviceteam worden zo opgesplitst dat er zo min mogelijk contact met elkaar is om besmetting te voorkomen. Waar mogelijk wordt er van thuis gewerkt”, aldus Pascal Szrek van Land Rover Szrek in Zele. “Wij zijn bereikbaar op 052 21 15 33 en/of info@jlrszrek.be waar we u graag verder helpen. Op werkdagen blijven wij bereikbaar tijdens de normale openingsuren van 8 tot 18.30 uur. Mmomenteel zijn alle levering on hold gezet omwille van de social distance die niet kan gevrijwaard worden.”

Meer informatie: Land Rover Szrek, Wijnveld 3, 9240 Zele – www.jaguarszrek.be en www.landroverszrek.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond