Search

Neckermann Dendermonde twee dagen open vanaf op 12 juni

neckermann dendermonde

Reisorganisatie Neckermann heropent nu vrijdag 12 juni al zijn 62 winkels in België. In 40 winkels zal men opnieuw doorlopend en zonder afspraak terecht kunnen. Voor het Neckerman Dendermonde zal dit niet het geval zijn. De reiswinkel zal twee dagen per week open zijn, op maandag op afspraak en zaterdag doorlopend en zonder afspraak.

Neckermann zet door de coronacrisis ook meer in op ‘corona-proof’-vakanties. Belgische toeristen hebben er nu de keuze uit meer dan 50.000 extra vakantiewoningen en kampeeradressen.

“Vroeger was 80% van onze verkochte reizen in de zomer een vliegvakantie naar het Middellandse Zeegebied. De coronacrisis heeft onze plannen om ons reisaanbod uit te breiden versneld. We blijven ons klassieke aanbod van vliegvakanties, citytrips enzovoort uiteraard wel verder aanbieden, maar de voorbije maanden hebben we verschillende samenwerkingen opgezet die verder gaan dan dat”, meldt Leen Segers, woordvoerster van Neckermann

Neckerman Dendermonde, Oude Vest 27 in Dendermonde. Tel. 052 22 60 16.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van