Zoek

Appelsveer pakt uit met zomerprogramma

appelsveer

Appelsveer in Appels pakt in juli en augustus uit met het concept ‘OlliBolli Garden Sessions’. Het restaurant en de aansluitende boomgaard zijn elke zondag het decor voor een aangenaam muzikaal programma terwijl je lekker geniet van een huisgemaakte cocktail en een assortiment zuiderse tapas. Op de kaart staat trouwens zowel live muziek als enkele dj-sets.

Zondag 5 juli krijg je dankzij het Verjazz trio onder leiding van Peter Verhas de beste jazz & bossa uit de Dender-regio (en ver daarbuiten) geserveerd. Verder op het programma vind je ook klassiekers als Roland van Campenhout en Buscemi (met extra live begeleiding) naast Dendermonds talent als DJ Ephonk, DJ Dosschy en Leen Ceurvelts (akoestische set). Maar je krijgt met Pucho een rasechte Cubaan uit Havana ook Cuba op je bord.

“Op de Nationale feestdag doen we zelfs iets speciaals en typisch Belgisch. We brengen de fanfare van Appels naar de tuin en die wordt afgewisseld met de chille Ibiza beats van DJ Zohra”, aldus Olivier en Heidi van Appelsveer.

De toegang is telkens gratis, maar reserveren is wel een aanrader omdat de plaatsen beperkt zijn gezien de geldende gezondheidsmaatregelen. Geniet dus in alle rust, ruimte en veiligheid van een onbezorgde avond in La Douce Appels dankzij Appelsveer.

OlliBolli Garden Sessions – SUMMER2020

Zondag 5/7 – Verjazz Trio (bossa & jazz)
Zondag 12/7 – DJ Ephonk (grooves, jazz, funk)
Zondag 19/7 – Roland (blues)
Dinsdag 21/7 – Fanfare van Appels afgewisseld met de chille Ibiza beats van DJ Zohra
Zondag 26/7 – Dosschy (chill, lounge, relax)
Zondag 02/8 – Verjazz Trio (bossa’n’jazz)
Zondag 09/8 – Pucho / Noche Cubano (cuban & latin)
Zondag 16/8 – Leen Ceurvelts (acoustic covers)
Zondag 23/8 – Pucho / Noche Cubano (cuban & latin)
Zondag 30/8 – Buscemi + live support (latin party)

Appelsveer vind je in de Hoofdstraat 175 in Dendermonde (Appels). Bel 052 55 44 90 of mail info@appelsveer.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van