Chantelly viert gouden jubileum

Chantelly in Baasrode is een gekende naam in de chocoladewereld. Het bedrijf viert dit jaar zijn gouden jubileum. “Ons bedrijf staat al sinds 17 december 1970 garant voor de beste kwaliteit van artisanale producten”, laat de familie Peeters weten.

Oorspronkelijk startten Karel Peeters en zijn echtgenote Christiane een bakkerij. “Onze bakkerij groeide rond 1980 uit tot één van de vijf grootste van België met een productie van 9.000 broden per nacht. Er werd geleverd aan koude bakkers, ziekenhuizen en rusthuizen”, aldus de familie Peeters.

In 1983 wordt een aparte afdeling opgericht voor de aanmaak van chocoladeproducten. Het doel is de productie van speciale, exclusieve en kwalitatief hoogstaande producten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten. Alle chocoladeproducten worden trouwens handgemaakt waarbij men trouw blijft aan de traditionele methoden.

“Al ruim 28 jaar zijn wij leverancier aan het prestigieuze Harrods te Londen voor het vervaardigen van hun Belgische chocoladeproducten”, zegt de familie.

Nog tot met 31 december ontvangt elke klant een geschenkje. Chantelly vind je in de Sint Ursmarusstraat 54 in Baasrode (Dendermonde).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond