Chantelly viert gouden jubileum

Chantelly in Baasrode is een gekende naam in de chocoladewereld. Het bedrijf viert dit jaar zijn gouden jubileum. “Ons bedrijf staat al sinds 17 december 1970 garant voor de beste kwaliteit van artisanale producten”, laat de familie Peeters weten.

Oorspronkelijk startten Karel Peeters en zijn echtgenote Christiane een bakkerij. “Onze bakkerij groeide rond 1980 uit tot één van de vijf grootste van België met een productie van 9.000 broden per nacht. Er werd geleverd aan koude bakkers, ziekenhuizen en rusthuizen”, aldus de familie Peeters.

In 1983 wordt een aparte afdeling opgericht voor de aanmaak van chocoladeproducten. Het doel is de productie van speciale, exclusieve en kwalitatief hoogstaande producten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten. Alle chocoladeproducten worden trouwens handgemaakt waarbij men trouw blijft aan de traditionele methoden.

“Al ruim 28 jaar zijn wij leverancier aan het prestigieuze Harrods te Londen voor het vervaardigen van hun Belgische chocoladeproducten”, zegt de familie.

Nog tot met 31 december ontvangt elke klant een geschenkje. Chantelly vind je in de Sint Ursmarusstraat 54 in Baasrode (Dendermonde).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven