Nieuwe voorzitter voor Lebbeekse zwemclub

Thomas Aelbrecht wordt de nieuwe voorzitter van Aquarius Zwemclub Lebbeke. Hij zal de komende jaren de club in goede banen leiden. Een flinke uitdaging zo in volle coronacrisis. “Op korte termijn wil ik er samen met de ploeg voor zorgen dat elk lid ook in deze rare tijden veilig kan blijven zwemmen. Bijzondere aandacht gaat ook naar onze competitiezwemmers, waarvan het trainingsschema’s behoorlijk in de war werd gestuurd”, laat Aelbrecht weten. Bij AZL is men heel tevreden met het engagement van Thomas. Hij krijgt trouwens de volledige steun van een vernieuwd gemotiveerd bestuur met onder meer de nieuwkomers Guy Claeys, Isabelle Dewit, Manuela Moran y Enriquez, Dries Meskens en Jerome Schepers. Afscheidnemend voorzitter Hans Van Hauteghem gaat een nieuwe sportieve richting uit.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven