Negende grote zwerfvuilactie in Lebbeke

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Zaterdag 27 maart organiseert het Lebbeekse gemeentebestuur haar negende lenteschoonmaak. Verenigingen, wijkcomités, vriendengroepen en burgers gaan dan de strijd aan met het zwerfvuil. Iedereen die zich geroepen voelt om een steentje bij te dragen aan een propere gemeente kan deelnemen aan de actie.

Deelnemers kunnen tussen 9 en 13 uur materiaal afhalen bij de milieudienst aan de Leo Duboisstraat. Met vuilzakken, fluohesjes, handschoenen en grijpers kan men dan in zijn eigen bubbel aan de slag. Op de parking aan de technische dienst zal een grote container geplaatst worden. Daarin kunnen alle volle vuilniszakken gedeponeerd worden. Elke deelnemer is verzekerd. Er wacht hem of haar een leuke cadeaubon. Wil je deelnemen aan de zwerfvuilactie? Neem contact op met de milieudienst via milieudienst@lebbeke.be of 052/46 82 47.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement