Zoek

Op reis in je kot dankzij smartphonefotografie

Astrid Bultijnck

Dendermondse fotografe Astrid Bultijnck maakt van de nood een deugd. “De paasvakantie nadert en alweer zien veel mensen hun reisplannen in het water vallen. We blijven met z’n allen op zoek naar activiteiten in en rond ons kot”, zegt ze. “Het nieuwe van al dat wandelen is er nu wel af en voor velen ziet elke dag er steeds meer hetzelfde uit. We snakken onder andere naar op reis kunnen gaan, maar het kan nog altijd niet.”

Astrid Bultijnck pikt in op deze noodzaak en nodigt mensen uit meer oog te krijgen voor de schoonheid die hen omringt. “Zeker nu de lente in aantocht is”, zegt ze.

Om die reden lanceert Astrid de online workshop smartphonefotografie ‘Op reis in je kot door fotografie’. Deelnemers van deze fotoreis leren beter fotograferen met hun smartphone en dit terwijl Astrid hen naar buiten trekt en leert genieten van het op pad gaan om “kleine gelukskes” te fotograferen.

Je volgt de lessen thuis, online en op je eigen tempo. Al je dat wil, kan je ook deel gaan uitmaken van een leuke, actieve community waarin je terecht kan met je vragen en mee kan kijken naar de foto’s van de andere cursisten.

Meer info over deze online workshop vind je op www.histoireatoi.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van