Kamp Belgica brengt 10 dagen cultuur deze zomer

Kamp Belgica brengt cultuur naar Dendermonde

Kamp Belgica is een kleinschalig en tiendaags zomerevenement. Het moet een antwoord bieden “op de toenemende behoefte aan cultuur en ontmoeting”.

“De afgelopen maanden verplichtte corona ons tot werken in de stilte. Het brengen van digitale cultuurbeleving en wandelingen met culturele insteek”, klinkt het. “Nu de zomer lonkt, waarbij hopelijk weer wat meer kan, willen we graag een cultuuraanbod buiten de eigen muren brengen.”

Het kamp zal worden opgetrokken op het terrein van het internaat Atheneum in de Galeidestraat van vrijdag 2 juli tot en met zondag 11 juli 2021.

Op deze locatie brengt men een gevarieerd dag- en avondaanbod cultuur. “Dat kan gaan van een aperitiefconcert, tot een familievoorstelling, circus, workshops, of een avondlijk muziekoptreden. Al dit moois wordt vergezeld van een gezellige zomerbar”, aldus Belgica. “We hopen de komende weken onze plannen verder te kunnen concretiseren, afhankelijk van de genomen maatregelen, zodat we iedereen in alle veiligheid kunnen ontvangen!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement