Opnieuw concerten in Vlassenbroek

Marcel Philips en Michele Westelinck organiseren al enkele jaren felgesmaakte klassieke concerten in de Sint Gertrudiskerk in Vlassenbroek. Op 20 november vindt er na een lange stilte door corona opnieuw een concert plaats. Karen Vermeiren (sopraan), Hanna Grociak (Harp) en Hans Van Kerkchoven (viool) zijn er te gast.

“Gelukkig, nu de vaccinaties vlot verlopen, met de versoepelingen als gevolg, kunnen we er weer invliegen. En dat gaat gebeuren met een prachtig, niet te missen concert”, meldt Marcel Philips. “We willen het steeds veilig houden. Daarom vragen wij bij het binnenkomen de handen te ontsmetten. Een mondmasker is niet verplicht, maar het dragen ervan laten wij aan uw voorkeur over. De kerk is uitgerust met een CO2-meter zodat de luchtkwaliteit kan gemeten worden. Aarzel niet snel te beslissen want de plaatsen zijn beperkt.”

Reserveren kan via philipsmarcel@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond