Opnieuw concerten in Vlassenbroek

Marcel Philips en Michele Westelinck organiseren al enkele jaren felgesmaakte klassieke concerten in de Sint Gertrudiskerk in Vlassenbroek. Op 20 november vindt er na een lange stilte door corona opnieuw een concert plaats. Karen Vermeiren (sopraan), Hanna Grociak (Harp) en Hans Van Kerkchoven (viool) zijn er te gast.

“Gelukkig, nu de vaccinaties vlot verlopen, met de versoepelingen als gevolg, kunnen we er weer invliegen. En dat gaat gebeuren met een prachtig, niet te missen concert”, meldt Marcel Philips. “We willen het steeds veilig houden. Daarom vragen wij bij het binnenkomen de handen te ontsmetten. Een mondmasker is niet verplicht, maar het dragen ervan laten wij aan uw voorkeur over. De kerk is uitgerust met een CO2-meter zodat de luchtkwaliteit kan gemeten worden. Aarzel niet snel te beslissen want de plaatsen zijn beperkt.”

Reserveren kan via philipsmarcel@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven