Search

NF2000 breidt het al ruime aanbod nog verder uit

Er waait een nieuwe wind bij NF2000, de meubelspeciaalzaak die sinds een halve eeuw aan de Zeelsebaan in de regio bekend staat voor het ruime aanbod, de kwaliteit en de competitieve prijzen. Sinds 2018 leidt de dynamische Lydie De Rycke de zaak. Op 8, 9, 10, 15, 16 en 17 oktober wil zij en haar team iedereen verwelkomen tijdens twee opendeurweekends. In de nieuwe NF Living – het vroegere Vabeco – ontdekt men dan een nog ruimer en ander aanbod.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt bij NF2000 waar zaakvoerder Lydie De Rycke met haar team werk maakt van een forse uitbreiding van de winkeloppervlakte. De zaak voor salons, eet- en slaapkamers, verlichting en decoratie groeit van zo’n 4.000 m² tot ruim 6.000 m². “Deze ruime oppervlakte laat ons toe met NF Living een aantal nieuwe accenten te leggen. We behouden onze sterke punten als prijs, kwaliteit en service maar breiden het al ruime aanbod wordt verder uit”, licht de enthousiaste zaakvoerder toe. Daar slaagt NF2000 en NF Living met de uitbreiding, de nieuwe aankleding en de nieuwe collecties wonderwel in. “Onze zaak biedt meubelen voor ieders budget. Wie hier binnenkomt moet zich thuis voelen”, zegt Lydie. De toegang is vrij.

Naast een aantal collecties uit de buurlanden blijft NF2000 vooral samenwerken met Belgische fabrikanten. “Dat is belangrijk voor onze lokale economie, de nabijheid is positief voor het milieu, we kunnen een uitstekende kwaliteit garanderen en we hebben meestal zicht op de leveringstermijnen”, licht Lydie toe. “We hebben door de nabijheid van onze producenten ook een goed zicht op de nieuwste trends.”

NF2000 en NF Living blijven ook sterk inzetten op service. “Niemand wacht graag lang op de gekochte meubelen. En dus beschikken we over een eigen leverings- en plaatsingsdienst. We werken op dat vlak heel flexibel en komen tegemoet aan de wensen en verwachtingen van de klant”, licht Lydie De Rycke toe.

Kom kennismaken met de vernieuwde meubelzaak tijdens de opendeurweekends van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober en van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober. Er zijn speciale acties, hapjes en drankjes.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van