Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Nostalgie op Dendermondse jaarmarkt

Op de Grote Markt en in de Kerkstraat verwacht men maandag 18 oktober de grote massa voor alle activiteiten die rond de jaarmarkt worden gebouwd. De aloude jaarmarkt ademt nostalgie. Naast de jaar- en veemarkt, met runderen op de markt en paarden in de Kerkstraat, maken verschillende organisaties en verenigingen van de gelegenheid gebruik om hun werking voor te stellen en geld in het laatje te brengen. Ook de horeca toont zich dan van zijn beste zijde.

De Fotografische Kring organiseert in Zaal ’t Sestich van de bibliotheek haar 73ste Regionaal Fotosalon . Het salon met honderden foto’s van leden van gelijkgestemde clubs opent op zaterdag 19 oktober en loopt tot zondag 24 oktober. In dienstencentrum Zilverpand aan Nieuwburcht 10 kan men op jaarmarktdag terecht voor de Zilverpandfeesten. Daar serveert men de traditionele hutsepot (info: ldc.zilverpand@ocmw.dendermonde.be).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van