Search

Volksfeest met het eerste optreden van het Ros Donckstraat

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Zondag 17 oktober om 14 uur wordt het Ros Donckstraat voor het eerst getoond. Er wordt een groot volksfeest aan gekoppeld in de Bijlokestraat aan Café Polderzicht. Het feest ‘Op het Tweede Zicht’ komt er in de aanloop naar de Rosse Buurtenstoet op zondag 24 april 2022.

De kersverse dragers van het Ros Donckstraat worden op de proef gesteld. De vrouwen van wijk Donckstraat zullen voor het eerst met het Ros Breiaard naar buiten komen. Daarnaast zijn er tal van optredens en animatie voorzien zoals een hondenverkiezing, springkasteel, grimestand, paaldanser en uiteraard veel muziek. De honger wordt gestild met pannenkoeken, hot horseburgers en ‘caracollen’.

Inschrijven voor de hondenshow doe je via musea@dendermonde.be of bij Café Polderzicht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van