Volksfeest met het eerste optreden van het Ros Donckstraat

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Zondag 17 oktober om 14 uur wordt het Ros Donckstraat voor het eerst getoond. Er wordt een groot volksfeest aan gekoppeld in de Bijlokestraat aan Café Polderzicht. Het feest ‘Op het Tweede Zicht’ komt er in de aanloop naar de Rosse Buurtenstoet op zondag 24 april 2022.

De kersverse dragers van het Ros Donckstraat worden op de proef gesteld. De vrouwen van wijk Donckstraat zullen voor het eerst met het Ros Breiaard naar buiten komen. Daarnaast zijn er tal van optredens en animatie voorzien zoals een hondenverkiezing, springkasteel, grimestand, paaldanser en uiteraard veel muziek. De honger wordt gestild met pannenkoeken, hot horseburgers en ‘caracollen’.

Inschrijven voor de hondenshow doe je via musea@dendermonde.be of bij Café Polderzicht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven