Zoek

Orde der Stalhouders op zoek naar heemskinderen

De Orde der Stalhouders gaat opnieuw op zoek naar een vereniging of school die zich kandidaat wil stellen om de vier heemkinderen (en twee back-ups) voor ’t Peird van Sint-Gillis te leveren.

“Na twee jaar waarbij onze werking ietwat op een lager pitje draaide, hopen we dat 2022 opnieuw een ‘grand cru’-jaar mag worden”, aldus Tony Callaerts van de Orde der Stalhouders. “We hopen dat vaccins en boosters ervoor zorgen dat dit jaar, en zeker het najaar, min of meer normaler kan verlopen. Samen met de organisatie van het corso hopen we dan ook dat die in september kan doorgaan.”

“We zoeken kids tussen 9 en 12 jaar, wonend in Sint-Gillis, lid van een vereniging in Sint-Gillis of leerling van een school in Sint-Gillis. Zoals ondertussen geweten is: bij ons mogen dat jongens én meisjes zijn. De kandidaten moeten zich kunnen vrijmaken in de laatste week van augustus voor de trainingen en op zondag 4 september de hele dag beschikbaar zijn. De kandidaten hebben ook best geen hoogtevrees.”

Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich melden bij de Orde: info@ordederstalhouders.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van