Search

Elise en Ralf solliciteren voor de leukste job ter wereld

Vorige week ging het televisieprogramma ‘Paradijs zoekt Personeel’ bij VTM van start. Nathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg: een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar. Bij de zes duo’s zitten ook twee stadsgenoten: Elise Vermeiren (37) en Ralf Saerens (34). Op het tropische eiland worden zijn door een jury getest in alle aspecten van het hotelwezen. Wie niet slaagt, mag zijn koffers opnieuw inpakken en vertrekken. De inzet is niet min, want het duo dat Paradijs zoekt Personeel wint, mag het luxeresort Zanziblue een jaar lang uitbaten.

Elise is met haar twee broers opgegroeid in Opstal. Wanneer haar vader een bedrijf in Vietnam opstartte, ontdekte Elise ook de microbe om naar het buitenland te verhuizen. Vanuit België werkte ze een tijdje voor het bedrijf van haar vader. Nadien deed ze veel ervaring op in verschillende sectoren waardoor ze gewapend is voor een professioneel avontuur. Ze studeerde een jaar esthetiek en oefent dit in bijberoep uit. Nu werkt ze op een administratieve dienst van de stad Dendermonde.

Ralph heeft zijn hele leven in Dendermonde gewoond en studeerde Multimedia Design in Mechelen. Momenteel werkt hij bij de federale politie en daarbuiten is hij een fervent fietser. Het koppel leerde elkaar 12 jaar geleden kennen tijdens een verkiezingscampagne waarbij Ralph deel uitmaakte van de lokale plakploeg. Elise was één van de kandidaten op deze affiches en voor Ralph was het meteen duidelijk: “Dit is de vrouw van mijn dromen!”.

‘Paradijs zoekt Personeel’ wordt op dinsdag en donderdag om 20.35 uur uitgezonden op VTM.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van