Search

Metejoor en Camille op Denderpop

Denderpop maakt op 25 juni zijn terugkeer op de concertkalender, net voor de zomer. De organisatie heeft er alvast zin en belooft een onvergetelijke festivaldag met ondermeer Metejoor en Camille.

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Denderpop staat er dit jaar weer. “Op dit moment met maar   één festivaldag, want corona heeft er toch zwaar ingehakt. Prijzen zijn omhooggeschoten, leveranciers zijn gestopt en ondersteunende mensen hebben een job gezocht en gevonden buiten de cultuursector. We streven al twaalf jaar naar kwaliteit op ons festivalterrein en we hadden niet het idee dat we dit twee dagen konden doen, zonder al te diep te snijden in de portefeuille van onze bezoekers”, aldus voorzitter Rob Huijghe. “We kijken wel enorm uit naar een zorgeloze editie, waar muziek weer op het voorplan treedt en iedereen samenbrengt.”

De organisatie kiest dus resoluut voor één festivaldag op zaterdag 25 juni, maar wel met geweldige namen. “Metejoor werd al bevestigd, zijn naam circuleert al maanden in de hitlijsten in Vlaanderen”, zegt ondervoorzitter Dimitri Lemmens. 3Vlaanderen heeft Metejoor in het hart gesloten, zoveel is duidelijk. Zijn eerste theatertournee werd op groot enthousiasme onthaald en bracht een stormloop op tickets teweeg. We zijn er zeker van dat zijn optreden op Denderpop ook één van de hoogtepunten van de afgelopen jaren zal zijn. Ook vandaag houdt de vraag naar tickets onverminderd aan.”

Daarnaast komt ook Camille naar Denderpop. “Ze rijgt de hits aan mekaar. Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door Camille. Mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs.” Het verdere programma wordt later deze week bekendgemaakt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van