Search

Ros Beiaard goed voor vijf dagen feest

Ros Beiaard doet eind mei zijn ronde in Dendermonde! De kogel is door de kerk. Het Ros Beiaardcomité besliste gisteren dat de Ros Beiaardommegang plaatsvindt op zondag 29 mei. En er is nog meer goed nieuws. “Het publiek mag zich in het verlengde Hemelvaartweekend niet alleen aan een fantastische stoet verwachten. Het Ros Beiaardcomité, het lokaal bestuur en tal van partners leggen momenteel de laatste hand aan een vijfdaags feestprogramma”, laat het comité weten. “Vanaf woensdag 25 mei is er muzikale animatie in de ‘Vicaris Village’ aan de Groene Dender met o.a. ‘De Tijdloze’ van Studio Brussel op zaterdagavond. Op de Grote Markt zijn er in de dagen voor de ommegang diverse repetities, waaronder de niet-gekostumeerde repetitie van de apotheose met het Ros Beiaard op donderdag 26 mei.” “Het lokaal bestuur Dendermonde en het Ros Beiaardcomité kijken samen uit naar een spetterend Ros Beiaardjaar”, klinkt het.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van