Search

AZ Sint-Blasius doneert voor Oekraïne

“Deze ochtend vertrok vanuit ons ziekenhuis een grote zending medisch en ander materiaal naar een centrale opslagplaats. Van waaruit het morgen naar Oekraïne zal vertrekken”, meldt Dominique Potteau, communicatieverantwoordelijke AZ Sint-Blasius.

“Het was dr. Bernard Cambier, plastisch chirurg in ons ziekenhuis, die het initiatief nam, en vanuit eigen middelen materiaal verzamelde. Het ziekenhuis sloot hierop aan en schenkt vijf paletten aan materiaal voor de frontlinie: voornamelijk steriele verbanden, windels, compressen, handschoenen, schorten, brillen en mutsen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van