AZ Sint-Blasius doneert voor Oekraïne

“Deze ochtend vertrok vanuit ons ziekenhuis een grote zending medisch en ander materiaal naar een centrale opslagplaats. Van waaruit het morgen naar Oekraïne zal vertrekken”, meldt Dominique Potteau, communicatieverantwoordelijke AZ Sint-Blasius.

“Het was dr. Bernard Cambier, plastisch chirurg in ons ziekenhuis, die het initiatief nam, en vanuit eigen middelen materiaal verzamelde. Het ziekenhuis sloot hierop aan en schenkt vijf paletten aan materiaal voor de frontlinie: voornamelijk steriele verbanden, windels, compressen, handschoenen, schorten, brillen en mutsen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven