AZ Sint-Blasius doneert voor Oekraïne

“Deze ochtend vertrok vanuit ons ziekenhuis een grote zending medisch en ander materiaal naar een centrale opslagplaats. Van waaruit het morgen naar Oekraïne zal vertrekken”, meldt Dominique Potteau, communicatieverantwoordelijke AZ Sint-Blasius.

“Het was dr. Bernard Cambier, plastisch chirurg in ons ziekenhuis, die het initiatief nam, en vanuit eigen middelen materiaal verzamelde. Het ziekenhuis sloot hierop aan en schenkt vijf paletten aan materiaal voor de frontlinie: voornamelijk steriele verbanden, windels, compressen, handschoenen, schorten, brillen en mutsen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond