Zoek

“Resultaat verbouwing muziekacademie is verbluffend”

“De Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans (SAMWD) in de Kerkstraat 47 werd verbouwd en het resultaat is verbluffend”, meldt de stad. Zonder overdrijven, want het resultaat is prachtig en de oude academie is bijna onherkenbaar geworden.

Om de heropening te vieren vindt ‘Het 24 uur festival van de academie’ plaats op zaterdag 12 en zondag 13 maart.

“Het personeel en de leerlingen van onze academie vieren de terugkeer naar de vertrouwde site in de Kerkstraat. Ze doen dit met een culturele happening. Met deze kennismakingsmarathon willen ze hun compleet vernieuwde gebouw in de kijker plaatsen”, klinkt het.

“24 uur lang zal het er meer dan bruisen van het leven. Er zullen optredens zijn van leerlingen en oud-leerlingen. Er zullen workshops en open lessen worden gegeven. Van zaterdagochtend tien uur tot zondagochtend tien uur zal het er krioelen van cultureel leven. Het gebouw krijgt zijn levendige ziel terug. Wie in het hart van de Dendermondse binnenstad wil proeven van een portie muziek, woord of dans, die komt zeker eens langs.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van