Zoeken

De Tondeldoos solidair met de vluchtelingen uit Oekraïne

“Zoals jullie wellicht gelezen of gehoord hebben, werkt Dendermonde mee aan #plekvrij om mensen uit Oekraïne die op de vlucht zijn een tijdelijke opvang te bieden. Deze mensen hebben vaak hebben en houden moeten achterlaten en komen hier aan met weinig of niets. Daarom hebben wij vandaag met de raad van bestuur van de Tondeldoos beslist dat deze gezinnen, en ook alleenstaanden, gebruik kunnen maken van onze noodhulp: kledij, speelgoed, luiers enzovoort”, laten Rita Devis en Gino Bertin van De Tondeldoos weten. “Voeding voorlopig niet omdat de stad hiervoor andere kanalen heeft of kan vinden. Hoe we dit praktisch zullen organiseren, moeten we nog verder met de stad en eventueel het sociaal huis bespreken. Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen. We houden jullie en de inwoners van Dendermonde op de hoogte van verdere uitwerking.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van