Search

Deliveroo komt naar Dendermonde

Maaltijdbezorger Deliveroo laat vandaag weten dat het binnenkort naar Dendermonde komt.

“Koeriers zullen er binnen het halfuur warme restaurantmaaltijden bij de klant, aan de voordeur of eender waar, leveren. Dendermonde is, na Turnhout, de tweede stad waar Deliveroo dit jaar van start gaat. In aanloop naar de lancering is Deliveroo volop op zoek naar restaurants en buurtwinkels in Dendermonde die tot het platform willen toetreden en naar koeriers die de maaltijden willen bezorgen. Veel lokale restaurants toonden reeds interesse”, zegt Quirin Dalemans, General Manager van Deliveroo.

Quirin Dalemans: “2021 was voor Deliveroo een succesvol jaar met een uitbreiding naar maar liefst 14 Belgische steden en begin dit jaar streek Deliveroo al neer in Turnhout. We kijken erg uit naar deze lancering en kunnen niet wachten om alle Dendermondenaars te laten genieten van alle voordelen die Deliveroo te bieden heeft. Zo verwelkomen we sinds kort naast restaurants ook buurtwinkels en speciaalzaken zoals een bakkerij of wijnwinkel. De lancering van ons platform zal de lokale ondernemingen in Dendermonde ongetwijfeld een meerwaarde bieden, in de vorm van nieuwe opportuniteiten en klanten.”

Werkgelegenheid voor 25 koeriers

“Deliveroo zal in Dendermonde nieuwe werkmogelijkheden creëren voor 25 koeriers die op zoek zijn naar een flexibel werkrooster”, meldt Quirin Dalemans. “Ze zullen hun eigen baas zijn en zelf kunnen bepalen of en wanneer ze willen werken. Dat kan enkele uren per week of enkele uren per dag, zoals de koerier dat zelf wil. Deliveroo zorgt voor een verzekering en leuke extra’s. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich inschrijven op de website onder het statuut deeleconomie, student-zelfstandige of zelfstandige.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van