Zoek

Total Sint-Gillis steunt karter Michaël Pauwels

Michaël Pauwels heeft op Karting Genk de openingswedstrijd van de GK4 Kart Series gewonnen. De 20-jarige piloot uit Buggenhout was de sterkste in de SuperShifter klasse. Voor Pauwels is de schakelklasse nieuw. Hij had slechts zeven keer in de kart getraind. De karter van SLC Karting zet grote stappen en deed dat ook tijdens het weekend in Genk.

“Het begin was moeizaam”, vertelt Michaël Pauwels nadat hij zijn beker in ontvangst had genomen. “De trainingen gingen niet goed door een kapotte startmotor en tijdens de kwalificatie had ik me vastgereden. Door de begeleiding van Sam Claes, Randy Nauwelaers en mijn mechanieker Gert Verdickt is het toch goed gekomen. Tijdens de eerste race kon ik vanaf P19 naar voren komen en in de tweede race klom ik op naar de tweede plaats in de SuperShifter. In de finale ben ik naar de eerste plek gereden. Bij de start heb ik de leiding gepakt en die niet meer afgegeven.”

Michaël Pauwels dankte na afloop van de wedstrijd onder meer zijn sponsors Transport Pauwels uit Buggenhout en Total Sint Gillis Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van