Zoeken

Vijf dagen feest in Vicaris Village

Wat oorspronkelijk bedoeld was om na de apotheose van Ros Beiaard de enorme toeloop op de Grote Markt ietwat te spreiden, wordt uiteindelijk een vijfdaags muzikaal feest op de Groene Dender. Samen met duizenden enthousiastelingen feest Ros Beiaard vijf dagen lang in Vicaris Village.

Omwille van de veiligheid opteert men naast de Grote Markt nog voor een tweede feestzone. Stadsbrouwerij Vicaris zag het gat in de markt, ging met het organiserend comité aan tafel en vroeg Dieter Mannaert als organisator. Op de Groene Dender bouwt men Vicaris Village uit als festivalterrein. Bij de planning werd snel duidelijk dat het interessant zou zijn om er een meerdaags feest van te maken. Vicaris Village zal uiteindelijk vanaf woensdag 25 mei de feestvierder vijf dagen verwennen.

Woensdagavond staan Mama’s Jasje, Bart Peeters en Discobaar A Moeder op de affiche. ’s Anderendaags verzorgen Janez Detd. en Clement Peerens Explosition een rockavond. Vrijdag wordt het meezingen met de band van Pascal Putteman en sluiten De Romeo’s af. Zaterdag draaien Jan Van Biesen en Roos Van Acker na de generale repetitie hun Tijdloze. Op zondag zien de aanwezigen op twee grote schermen alles wat op de Grote Markt gebeurt. Daarna volgt de Ros Beiaardparty.

Woensdag en donderdag kosten tickets 20 euro, vrijdag en zaterdag betaalt men 5 euro en zondag is het Vicarisdorp gratis toegankelijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van