Burgemeester geeft lezing in Mariatroon

De spanning en voorbereidingen voor de grote Ros Beiaardommegang zijn op volle toeren aan het draaien. Zo ook in woonzorgcentrum Mariatroon aan de Zuidlaan in Dendermonde.

Bewoners en vrijwilligers zijn druk in de weer met versieringen. Ook de 4 heemskinderen kwamen al langs. “Verder worden Dendermondse liederen ingestudeerd en we verwachten op 3 mei in de namiddag burgemeester Piet Buyse die een lezing komt geven over de geschiedenis van Het Ros Beiaard”, aldus zorgmanager Elke Blommaert.

“Bij deze namiddag voorziet het animatieteam kopvlees met mosterd en pakken we uit met een prachtige raamschildering die pronkt aan de cafetaria. Iedereen is van harte welkom om samen met de bewoners , vrijwilligers en medewerkers naar dit gebeuren toe te leven. Kortom we zijn er klaar voor. Laat de feesten maar beginnen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond