Zoeken

Ros Beiaard toont zich na 12 jaar opnieuw voor de eerste keer

Vandaag namen de pijnders voor de eerste keer sinds lang Ros Beiaard opnieuw op de schouders. Om iets na tien uur deze voormiddag verliet Ros Beiaard zijn vaste plek in de Hollandse Kazerne. Onder luid applaus van enkele honderden toegestroomde Dendermondenaars stapte het fiere ros rond de kazerne. Ook toen enkele minuten later de reuzen Indiaan, Mars en Goliath verschenen, werden de handen luid op elkaar gezet.

Het was voor veel aanwezige Dendermondenaars twaalf jaar wachten op die nieuwe ontmoeting met Ros Beiaard. Dat zorgde voor een mix van ontroering, blijschap en enthousiasme. Het is nu aftellen naar zondag 29 mei voor de Ros Beiaardommegang in Dendermonde.

Meer foto’s volgen later vandaag.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van