Garageverkoop Schoonaarde

Zondag 22 mei vanaf 9 uur is Schoonaarde dé ‘place to be’, want dan gaan de garagepoorten na 2 jaar stilte terug open! Kwb Schoonaarde organiseert dan immers opnieuw een garageverkoop.

Meer dan 100 gezinnen zullen hun ‘rommel’ uitstallen en zo de gemeente Schoonaarde omtoveren tot een heuse brocanterie. Het belooft een gezellige boel te worden met een pak bezoekers. Ook jij kan erbij zijn en ken je Schoonaarde niet zo goed, geen probleem… bij iedere deelnemer kun je een stratenplan verkrijgen met daarop ook de deelnemende adressen vermeld. Alle info is ook te vinden op www.kwbschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond