Welke straat in Dendermonde wordt de slimste straat?

Zaterdag 14 mei 2022 vindt de eerste editie van ‘De slimste straat van Dendermonde’ plaats. Via een recreatieve quiz wordt op een leuke manier gestreden om de titel van “de slimste straat van Dendermonde”.

Minimaal 2 personen dienen gedomicilieerd te zijn in de desbetreffende straat. Inschrijven als werknemers van een bedrijf of leden van een vereniging kan ook, dan telt de locatie van het bedrijf of de vereniging. De hoofdprijs bestaat uit 5 tribunekaarten voor de komende Ros Beiaardommegang. Op die manier kunnen de allerlaatste tribunekaarten voor onze lokale hoogdag gewonnen worden!

De plaats van gebeuren is de cafetaria van de sporthal van Sint-Gillis. De quiz start om 20 uur. Deelnemen kost 20 euro. Inschrijven kan via dssdmd@hotmail.com met vermelding ploegnaam (moet een straat in Dendermonde zijn) en de coördinaten (naam en adres) van de ploegkapitein.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,