Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

‘De Dammen goes petanque’ kent een daverend start

Het wijkcomité De Dammen organiseerde op zondag 17 september voor het eerst een petanquenamidaag. Alle buurtbewoners waren uitgenodigd om hun petanquetalent te demonstreren. “Tal van buren zijn komen opdagen. Zes teams hebben deelgenomen. Het winnende team is bekroond met een oorkonde en een fles bubbels”, aldus Betty De Lanoeye van het wijkcomité. “De namiddag werd afgesloten met een gezellige drink. Met dit nieuwe initiatief timmert het wijkcomité verder aan de ingeslagen weg met als doel de buren op een prettige manier samen te brengen. Aan de opkomst te zien, weten de buren dit best te appreciëren.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van