Zoek

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement nog enger en opwindender te worden, met een indrukwekkende line-up van griezels, monsters en een spectaculaire special act”, klinkt het bij Eric Boodts, de bezieler van dit evenement. “Met onze jarenlange ervaring en jaarlijks ongeveer 5000 griezelaars, zijn we uitgegroeid tot één van de grootste Halloween-evenementen in Vlaanderen.”

De 4,5 kilometer lange wandeltocht gaat langs donkere wegen, enge decors en griezels die zich overal verschuilen. Deelnemers vertrekken tussen 18.30 en 21.45 uur vanuit de buurt van het station van Heizijde. Deze kindvriendelijke wandeling is toegankelijk voor stoere mini-helden vanaf zes jaar, hoewel ouders met jongere kinderen worden aangemoedigd om zo vroeg mogelijk te vertrekken.

Het griezeldorp aan de start en finish belooft spektakel. Dit jaar kunnen bezoekers zich namelijk verheugen op een spectaculaire special act van ‘Close Act Theatre’. Ze brengen een gloeiend spektakel met Feniksen, wezens die herrijzen uit het vuur en begeleid worden door elektronische drums terwijl ze hun veren uitslaan en elkaar aanroepen.

Meer informatie: www.halloweenlebbeke.be.

(Foto: Close Act Theatre)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van