Zoek

Opendeurdag kringloopwinkel op 21 oktober

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Op 21 oktober zet de kringloopwinkel in Appels feestelijk de deuren open. Enkel op zaterdag 21 oktober betaal je in de winkel slechts de helft van de vermelde prijs, met uitzondering van elektro. En er is meer! Ook het Repair Café is open. Een scheurtje in je pop of knuffel? Een ontbrekende knop aan je broek? Een mankementje aan je fiets? In het Repair Café leer je dit samen met een expert herstellen. Tijdens het wachten kan je een bezoek brengen aan de kringloopwinkel. Er zijn enkel herstellers aanwezig voor textiel, kleine elektro en fietsen. De winkel is doorlopend open van 10 tot 17 uur. Iedereen welkom!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van