Zoeken

Dendermondse koekjes kanshebber Oost-Vlaamse product van het jaar

De award ‘Hét Product Made in Oost-Vlaanderen’ wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Koekjesproducent La Confiance uit Dendermonde is een van 20 genomineerden met hun healthy pleasures van Ceval.

La Confiance bakt onder het Ceval-label al meer dan 40 jaar vezelrijke koekjes die geen of zo weinig mogelijk suiker bevatten. “De consument wordt zich steeds meer bewust van het belang van gezonde voeding”, licht zaakvoerder Leo Borms toe. “Het Ceval-aanbod is er voor iedereen die opteert voor een evenwichtiger eetpatroon.”

De uiteindelijke winnaar van de trofee ‘Hét Product Made in Oost-Vlaanderen’ wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke awardshow op 21 november in het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA).

Lees meer op lekkerdendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van