Zoek

Jonas De Kimpe start raceseizoen op 21 april (video)

Oudegem – Stadsgenoot en autopiloot Jonas De Kimpe is 100% klaar voor het nieuwe raceseizoen dat start op 21 en 22 april in Zolder. Op zijn website kan je twee ‘on board’ trainingsvideo’s bekijken.

Jonas neemt dit jaar deel aan de Supercar Challenge. Deze competitie telt negen evenementen, waarvan drie in Nederland, vijf in België en een uitstap naar de Duitse Nürburgring. “Er staan een groot aantal topevenementen op de kalender die veel fans naar de circuits zullen lokken zoals de FIA World GT en European GT3 op Zolder, de Euroraces op Spa, de DTM op Zandvoort en de GAMMA Racing Day op Assen die afgelopen jaar door meer dan 50.000 fans werden bezocht”, aldus Jonas. “Bovendien komt het uitgebreid op televisie, met uitzendingen op SBS 6 in Nederland, EXQI Sport in België en Motors TV over heel Europa. Het nieuwe seizoen van de Supercar Challenge – Powered by Dunlop begint in het weekend van 21 en 22 april op Circuit Zolder in België.”

Meer informatie: www.dk-racing.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie