Zoek

Alex Agnew geeft ongezouten mening

Dendermonde/Lebbeke – Het gebeurt zeer zelden dat we berichten over activiteiten die niet in Dendermonde plaatsvinden, maar voor het optreden van Alex Agnew in Lebbeke maken we graag een uitzondering. 🙂 De populaire stand up comedian staat op woensdag 16 januari om 20.15 uur op de planken in cultureel centrum De Biekorf.

“Na tien jaar op de planken, drie avondvullende shows en de Best of show “Larger Than Life” vijf keer te hebben gespeeld voor een uitverkocht Sportpaleis is Alex Agnew opnieuw klaar om z’n mening over de wereld te ventileren”, aldus organisator Johan Keppens. “Laat ons hopen dat het CC De Biekorf gebouwd is op stevige fundamenten!”

Kaarten zijn beschikbaar via www.ccdebiekorf.be of op het nummer 052/25.08.12.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

Geef een reactie