Zoek

Lang leve de tv

Dendermonde – Zaterdag 15 maart bezoekt kwb Dendermonde-Centrum de expo ‘Lang leve de tv’ in de Sint-Pietersabdij in Gent. Op deze interactieve tentoonstelling krijg je de unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van een selectie inmiddels legendarisch geworden televisieprogramma’s. Je wandelt door meer dan 2.000 m² televisiedecors en ontdekt hoe televisie in de laatste zestig jaar is geëvolueerd van curiosum naar een niet meer weg te denken medium. Je beleeft er de evolutie van de eerste ‘zwarte kastjes’ in de huiskamers van de jaren ‘50 naar digitaal televisiekijken op tablets van vandaag. Je presenteert zelf het journaal of weerbericht, en maakt foto’s in de keuken van Dagelijkse Kost.

De deelnemers vertrekken om 13.30 uur aan de Mariakring, O.L.Vrouwkerkplein 8 in Dendermonde met eigen vervoer. De deelnameprijs (gids en toegang) bedraagt 10 euro voor een volwassene en 5 euro voor jongeren t.e.m. 18 jaar.

Inschrijven kan tot en met 28 februari via dimitri.verheyden@kwbdendermondecentrum.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie