Asimov zoekt drummer

AsimovGrembergen – De rockgroep Asimov, met thuisbasis Grembergen, is op zoek naar een drummer. Pieter vanden Berghe, of Berg zoals hij genoemd wordt, verlaat de groep om “meer tijd en energie te kunnen vrijmaken voor zijn jong gezin”, zo staat te lezen op de website van de band. De Dendermondse rockrevelatie van vorig jaar wil graag met een “een sympathieke, energieke en technisch superstrakke drummer tussen 21 en 32 jaar” het podium op. Ambitieuze drummers die twee à drie keer per week kunnen repeteren en zich kunnen vrijmaken voor optredens en tournees kunnen zich melden. Er is haast bij, want de eerste optredens voor dit jaar zijn gepland voor maart.

Vorig jaar nog was Asimov met de uitstekende single Metron5 nog te vinden in de Afrekening van Studio Brussel, Puur Belgisch van JimTV en Humo’s Top 20. Naast vele optredens en festivals, tourden ze het Vlaamse land door als aftershow van Monza.

Meer informatie: www.asimov.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie