Moet het carnaval worden afgeschaft?

Moet Dendermonde vier cavalcades behouden of de krachten bundelen en één grote stoet bouwen, in Dendermonde-centrum? Of moet carnaval in Dendermonde worden afgeschaft? De vraag komt van Patrick De Cock van Het Nieuwsblad. “Hoewel Dendermonde, in verhouding tot Aalst, geen traditionele carnavalstad is, slagen de diverse organisaties er steeds weer in vier cavalcades te bouwen, met name in Dendermonde-centrum, Baasrode, Grembergen en Sint-Gillis-Dendermonde”, schrijft op zijn blog.

De reacties lees je hier. Wat denk je zelf? Laat het even weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord