Zoek

Moet het carnaval worden afgeschaft?

Moet Dendermonde vier cavalcades behouden of de krachten bundelen en één grote stoet bouwen, in Dendermonde-centrum? Of moet carnaval in Dendermonde worden afgeschaft? De vraag komt van Patrick De Cock van Het Nieuwsblad. “Hoewel Dendermonde, in verhouding tot Aalst, geen traditionele carnavalstad is, slagen de diverse organisaties er steeds weer in vier cavalcades te bouwen, met name in Dendermonde-centrum, Baasrode, Grembergen en Sint-Gillis-Dendermonde”, schrijft op zijn blog.

De reacties lees je hier. Wat denk je zelf? Laat het even weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie