Zoek

Kunstgroep Nele bestaat 50 jaar

kunstgroepnele.jpg

Grembergen – Zondag 21 januari kondigde Kunstgroep Nele tijdens zijn jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting de viering van zijn vijftigste verjaardag aan. “Het is vrij duidelijk merkbaar dat binnen Nele een andere choreografische wind waait. Jong talent is aangetreden en werkt vernieuwend”, aldus Reinhilde Van Eeckhout van Kunstgroep Nele. “De vastberadenheid en de begeestering waarmee Barbara, Annelies, Natasja en Michael hun groepen leiden, werkt zodanig aanstekelijk dat het enthousiasme nog meer voelbaar wordt en dat wij nu al uitkijken naar het gala in april.”

Op zaterdag 10 februari organiseert Kunstgroep Nele een opendeur en op 11 maart vindt een aperitiefconcert plaats. Op 7 en 8 april volgt het jaarlijks gala “Nele, ik hou van je” en in juli treedt de groep op in het buitenland. Kunstgroep Nele is duidelijk klaar om er een onvergetelijk jaar van te maken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie