Zoek

Het stedelijk archief heeft je nodig

Dendermonde – Heb je een paar uurtjes per week vrij en snuffel je graag in oude kranten, folders en tijdschriften? Great! Het stedelijk archief heeft je nodig! Haal je grijze stoffen jas uit de kast en je schaar uit de schuif want ‘het archief’ is op zoek naar vrijwilligers die zich door een berg papier willen worstelen op zoek naar publicaties over Dendermonde. Jij kan ervoor zorgen dat al die honderden bomen niet tevergeefs zijn geveld en tot papier zijn gemalen. 🙂

Meer informatie: 052 25 11 95

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie