Het stedelijk archief heeft je nodig

Dendermonde – Heb je een paar uurtjes per week vrij en snuffel je graag in oude kranten, folders en tijdschriften? Great! Het stedelijk archief heeft je nodig! Haal je grijze stoffen jas uit de kast en je schaar uit de schuif want ‘het archief’ is op zoek naar vrijwilligers die zich door een berg papier willen worstelen op zoek naar publicaties over Dendermonde. Jij kan ervoor zorgen dat al die honderden bomen niet tevergeefs zijn geveld en tot papier zijn gemalen. 🙂

Meer informatie: 052 25 11 95

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie