Search

Baasroodse pupillen starten lentekampioenschap met winst

Baasrode – Vorig weekend stond voor de pupillen van krachtbalclub ‘t Botterke het eerste tornooi van het regionale lentekampioenschap krachtbal Oost-Vlaanderen op de kalender. Baasrode reisde slechts met één team af naar Buggenhout. Lothar Blommaert, Wout Mertens, Sam Emanuel, Silke Keppens, Lize Mertens en debutant Adriaan De Bleser kregen er een zwaar programma voorgeschoteld, maar konden toch mooi winnen.

Baasrode hakte KBK Temse in de pan met 4-10. Ook Opstal MM moest er met 6-4 aan geloven. KBC Opstal, de regerende regionale kampioen, werd naar huis gestuurd met 9-8. Klaverken Buggenhout kreeg een 3-10 einduitslag te slikken. Baasrode, ondanks alles,
toch foutloos op het eerste tornooi en dus met 16/16 mee aan de kop van de
rangschikking. Het volgende jeugdtornooi zal doorgaan op 17 februari in Temse.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie