Zoeken

Dynamic bestaat kwarteeuw

dynamic.jpg

Sint-Gillis – Dynamic Symphonic Band vzw viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Op zaterdag 17 februari start het jubileumjaar met een muzikaal opgeluisterde academische zitting in het stadhuis. Er staat voor Dynamic trouwens dit jaar heel wat op het programma. Op vrijdag 30 maart vindt een dubbelconcert met Shin-Ai, een harmonieorkest uit Japan, plaats in Buggenhout. In het kader van ‘Klara in De Stad’ zendt de radiozender het concert van Dynamic Symphonic Band op 27 mei in cultuurcentrum Belgica live uit. Verder komt er ook minstens één concert op het Sint-Baafsplein in Gent naar aanleiding van de Gentse Feesten. De band heeft ook nog enkele verrassingen in zijn mouw zitten, maar daar zal later meer over bekend worden gemaakt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie