Zoeken

Eindelijk parkeerkaart voor zorgverstrekkers?

Sint-Gillis – Hilde Dierickx hoopt dat er snel parkeerkaarten voor zorgverstrekkers komen in Dendermonde. De politica hield al verschillende keren een pleidooi voor zo’n parkeerkaart maar botste telkens op een njet van het vroegere stadsbestuur omdat er ondermeer geen wettelijke basis voor bestond. “Minister Landuyt (sp.a), bevoegd voor Mobiliteit, geeft nu aan de gemeenten de mogelijkheid om parkeerkaarten in te voeren voor zorgverstrekkers. De maatregel gaat in op 1 februari. Ik hoop dat de nieuwe Schepen van Mobiliteit en de Schepen van Volksgezondheid, beiden sp.a, hun federale Minister zullen volgen en dat parkeren voor zorgverstrekkers, onder bepaalde voorwaarden, in Dendermonde eindelijk gemakkelijker wordt”, aldus Hilde Dierickx in haar meest recente nieuwsbrief.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie