Laurette Onkelinx: “Toestand gerechtsgebouw Dendermonde laat te wensen over”

Dendermonde – Laurette Onkelinx, minister van Justitie, erkent dat het Dendermondse gerechtsgebouw aan renovatie toe is. “De toestand waarin het gerechtshof in Dendermonde zich bevindt, laat inderdaad te wensen over”, zei ze in de kamercommissie Justitie. De minister laat weten dat de renovatie van de eerste verdieping binnenkort zal starten. Ook het dak zal onder handen genomen worden.

“Voor het opknappen van het cellencomplex kon er echter nog niet tot gunning worden overgegaan ten gevolge van prijsproblemen bij de aanbesteding”, vervolgt Onkelinx. Ze wijst er ook op dat de bevoegdheid voor deze beslissingen bij minister van financiën Reynders ligt. Die is verantwoordelijk voor de Regie der Gebouwen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie