Search

Mobiel bellen via Proximus niet mogelijk

Dendermonde – Het is volgens de VRT-nieuwsdienst voor klanten van gsm-operator Proximus (Belgacom) sinds vannacht niet mogelijk te telefoneren of tekstberichten te versturen. Het probleem wordt onderzocht. “In ongeveer alle gemeenten die onder de vaste telefoonzone 052 vallen, is mobiel telefoneren niet mogelijk”, bericht de nieuwswebsite.

Lees hier het volledige bericht

Aanvulling: Het probleem is sinds 11 uur deze ochtend opgelost. Oorzaak van de storing waren werken aan het transmissiemateriaal. Mobiel bellen was voor Proximus-klanten ongeveer 10 uur lang onmogelijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. De Pay&Go klanten die getroffen zijn hebben gisteren een SMS ontvangen met daarin het goede nieuws, Proximus voorziet eencompensatie voor de problemen. Iedereen kreeg 5 euro belkrediet van Proximus cadeau! Geen idee wat de abonnementen krijgen.

Geef een reactie