Mobiel bellen via Proximus niet mogelijk

Dendermonde – Het is volgens de VRT-nieuwsdienst voor klanten van gsm-operator Proximus (Belgacom) sinds vannacht niet mogelijk te telefoneren of tekstberichten te versturen. Het probleem wordt onderzocht. “In ongeveer alle gemeenten die onder de vaste telefoonzone 052 vallen, is mobiel telefoneren niet mogelijk”, bericht de nieuwswebsite.

Lees hier het volledige bericht

Aanvulling: Het probleem is sinds 11 uur deze ochtend opgelost. Oorzaak van de storing waren werken aan het transmissiemateriaal. Mobiel bellen was voor Proximus-klanten ongeveer 10 uur lang onmogelijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

  1. De Pay&Go klanten die getroffen zijn hebben gisteren een SMS ontvangen met daarin het goede nieuws, Proximus voorziet eencompensatie voor de problemen. Iedereen kreeg 5 euro belkrediet van Proximus cadeau! Geen idee wat de abonnementen krijgen.

Geef een reactie