Scholieren krijgen steun van Brahim

brahim221Dendermonde – De scholieren Hanneleen Van Nuffel en Reynout De Bleser waren in november samen met leerkracht Laurens De Coninck in Zuid-India. Ze bezocht er in het kader van de Damiaanactie melaatsen, tbc- en aidspatiënten. Vorige vrijdag deden zij het verhaal van hun inleefreis tijdens de ‘infotainmentavond “Hoop voor India” in het Heilige Maagdcollege. Idool Brahim, het gezicht van de Damiaanactie, kwam naar Dendermonde om de actie van het drietal een hart onder de riem te steken. De initiatiefnemers wilden voldoende geld inzamelen om minstens 1.000 patiënten te genezen of te laten behandelen.

Bekijk hier sfeerfoto’s van vorige vrijdag.
Klik hier voor het online fotoalbum van de inleefreis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord