Zoek

Scholieren krijgen steun van Brahim

brahim221Dendermonde – De scholieren Hanneleen Van Nuffel en Reynout De Bleser waren in november samen met leerkracht Laurens De Coninck in Zuid-India. Ze bezocht er in het kader van de Damiaanactie melaatsen, tbc- en aidspatiënten. Vorige vrijdag deden zij het verhaal van hun inleefreis tijdens de ‘infotainmentavond “Hoop voor India” in het Heilige Maagdcollege. Idool Brahim, het gezicht van de Damiaanactie, kwam naar Dendermonde om de actie van het drietal een hart onder de riem te steken. De initiatiefnemers wilden voldoende geld inzamelen om minstens 1.000 patiënten te genezen of te laten behandelen.

Bekijk hier sfeerfoto’s van vorige vrijdag.
Klik hier voor het online fotoalbum van de inleefreis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie