Basisschool De Bijenkorf heeft nieuwe website

Sint-Gillis – De basisschool De Bijenkorf in Sint-Gillis lanceerde gisteren zijn nieuwe website. De website is heel overzichtelijk en bevat een massa nuttige informatie voor de kinderen en hun ouders. De Bijenkorf heet trouwens niet voor niks de bijenkorf want de schoolagenda zit eivol. Zo verzamelen bijvoorbeeld op dinsdag 13 februari alle geïnteresseerden in de eetzaal van de school om te brainstormen over diverse thema’s die de school uitdagen voor de toekomst. De school neemt bovendien op vrijdag 16 februari ook deel aan de Dikke Truiendag en gaat de verwarming enkele graden omlaag.

Bezoek de nieuwe website!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord