Basisschool De Bijenkorf heeft nieuwe website

Sint-Gillis – De basisschool De Bijenkorf in Sint-Gillis lanceerde gisteren zijn nieuwe website. De website is heel overzichtelijk en bevat een massa nuttige informatie voor de kinderen en hun ouders. De Bijenkorf heet trouwens niet voor niks de bijenkorf want de schoolagenda zit eivol. Zo verzamelen bijvoorbeeld op dinsdag 13 februari alle geïnteresseerden in de eetzaal van de school om te brainstormen over diverse thema’s die de school uitdagen voor de toekomst. De school neemt bovendien op vrijdag 16 februari ook deel aan de Dikke Truiendag en gaat de verwarming enkele graden omlaag.

Bezoek de nieuwe website!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie