Zoek

Basisschool De Bijenkorf heeft nieuwe website

Sint-Gillis – De basisschool De Bijenkorf in Sint-Gillis lanceerde gisteren zijn nieuwe website. De website is heel overzichtelijk en bevat een massa nuttige informatie voor de kinderen en hun ouders. De Bijenkorf heet trouwens niet voor niks de bijenkorf want de schoolagenda zit eivol. Zo verzamelen bijvoorbeeld op dinsdag 13 februari alle geïnteresseerden in de eetzaal van de school om te brainstormen over diverse thema’s die de school uitdagen voor de toekomst. De school neemt bovendien op vrijdag 16 februari ook deel aan de Dikke Truiendag en gaat de verwarming enkele graden omlaag.

Bezoek de nieuwe website!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie