Geert De Vlieger traint leerlingen Zwijveke

0

Sint-Gillis – Morgen gaat Geert De Vlieger langs bij de voetbalklas van de middenschool Zwijveke in Dendermonde. Hij zal er samen met de leerkracht voetbal de jongens van het eerste en het tweede middelbaar “optie voetbal” trainen. De Vlieger wordt meteen tot peter van de voetbalklas gebombardeerd.

“Zwijveke biedt sinds 1 september 2005 de unieke mogelijkheid om in het eerste jaar A van het middelbaar voor de optie voetbal te kiezen. Vanaf dit schooljaar konden zich ook leerlingen inschrijven voor het tweede jaar voetbal. De formule bleek een succes. De school wil hiermee tegemoet komen aan een steeds groter wordende vraag”, stelt directeur Nick Van kerckhoven. “De combinatie van sport en school wordt steeds populairder. Als we de leerlingen de mogelijkheid kunnen geven om hun hobby een stuk verder uit te bouwen tijdens de schooluren, dan denk ik dat we hen een unieke kans bieden”.

Meer informatie over de voetbalklas?
Tel. 052 21 20 68
www.zwijveke.be