Geert De Vlieger traint leerlingen Zwijveke

Sint-Gillis – Morgen gaat Geert De Vlieger langs bij de voetbalklas van de middenschool Zwijveke in Dendermonde. Hij zal er samen met de leerkracht voetbal de jongens van het eerste en het tweede middelbaar “optie voetbal” trainen. De Vlieger wordt meteen tot peter van de voetbalklas gebombardeerd.

“Zwijveke biedt sinds 1 september 2005 de unieke mogelijkheid om in het eerste jaar A van het middelbaar voor de optie voetbal te kiezen. Vanaf dit schooljaar konden zich ook leerlingen inschrijven voor het tweede jaar voetbal. De formule bleek een succes. De school wil hiermee tegemoet komen aan een steeds groter wordende vraag”, stelt directeur Nick Van kerckhoven. “De combinatie van sport en school wordt steeds populairder. Als we de leerlingen de mogelijkheid kunnen geven om hun hobby een stuk verder uit te bouwen tijdens de schooluren, dan denk ik dat we hen een unieke kans bieden”.

Meer informatie over de voetbalklas?
Tel. 052 21 20 68
www.zwijveke.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord